De NHer als lustobject

Het is niet eens mijn eigen idee, want zo dirty minded ben ik niet. Ik werd erop gewezen door een vriendin en bij navraag kwam ik het steeds meer tegen. Nu sta ik op het punt er werkelijk in te geloven. Door middel van dit artikeltje, vraag ik jullie mee te denken over dit onderwerp en jullie ervaringen, met naam of anoniem-wat je wilt, met mij en onze lezers te delen. Ook stiekeme wensen en (natte) dromen mag je doormailen. We garanderen strikte anoniemiteit!!

De stelling was: Mannelijke Natural Horsemanshipers hebben meer succes als vrouwelijke NHers. Dit omdat mannen weleenswaar allerlei smoezen verzinnen om naar vrouwen te kijken, maar nog niet op het idee zijn gekomen om dat in verband te brengen met paarden en NH. (Even terzijde, in Engeland is daar al een sterke wijziging in gekomen, ga met de muis over de onderstaand foto's van het nieuwe Engelse dressuurtalent, welk zich voorbereid op de volgende Olympische Spelen dressuur...Als je denkt dat er iets niet klopt, dat klopt :-), maar ze heeft haar borsten laten verkleinen voor haar nieuwe carriere als ruiter. Het jasje paste anders niet...)


Voor er meer over wil weten: Dit is Katie Price aka Jordan: model, kledingontwerpster en ruiter.

Verder over de oorspronkelijk onderwerp, het succes van de mannelijk NHer.
Mannen zoeken hun smoes dus niet in de NH paarden, vrouwen doen dit wel. Er is een nogal grote categorie vrouwen die te rijk zijn en te weinig aandacht krijgen. De categorie is erg bekend, vooral op de skipiste, waar ze veelvuldig vallen om door hun knappe gebruinde atletische en jonge skileraar steeds weer opgeraapt te kunnen worden. De dames zijn veelal ietwat te dik, enigzins op leeftijd en zoals ik al zei: Geld peelt geen rol. Op het eerste gezicht zou je deze categorie dames nog niet zo snel in de NH zien, maar niets is minder waar!

De volgende voorbeelden, met naam en toenaam, zijn werkelijk gebeurd, al zullen de heren het zelf natuurlijk nooit toegeven, want ze moeten er nu eenmaal van leven. En zeg eerlijk, of je leerlingen nu naar jouw kont kijken of naar die van het paard, het salaris blijft hetzelfde. Bovendien, als je erg populair bent, om welke reden dan ook, dan kun je prima je prijzen verhogen. Alles helpt dus...

Op dringende verzoek kan ik geen aanwijzingen geven over de personen die mij deze info hebben doorgegeven, dat snap je zelf ook wel. Maar niets hiervan is verzonnen!! De bronnen zijn betrouwbaar.

Het eerste voorbeeld is Emiel Voest, die tegen een kennis van mij vertelde dat hij er helemaal gek van werd, omdat hij een aantal vrouwelijke volgelingen had die overduidelijk niet zo heel veel interesse hadden in wat hij vertelde, als wel hoeveel aandacht hij ze gaf. Te goede trouw probeerde hij steeds hun interesse van zijn mannelijk persoon door te sluizen naar het paard, wat maar ten dele lukte.

...
Beeld je in, dat de gespierde handen van Emile over je gevoelige delen gaan en je laten wijken voor druk...

Het tweede voorbeeld is Erik Laarakkers, die toegaf vaak gevraagd te worden bij rijke dames met paarden die eigenlijk helemaal niet zo veel mankeerden. Hij ergerde zich wel aan het feit dat als hij bukte om bv een voet op te nemen, hij steeds het gevoel had dat zijn kont zo interessant gevonden werd. (Het is niet bekend of hij nu meer of juist minder voeten op neemt als voorheen...)

De zachte handen van Eric die je rug strelen en ontdoen van alle spanningen...
...

Daarna volgden al snel meerdere voorbeelden. Zo zou Jossy Reijnvoets ook last hebben van dit fenomeen. Eddy Mode zou er volgens kenners niet zoveel last van krijgen, want zijn vrouw houdt een oogje in het zeil.

....
Zie je jezelf al zitten bij Jossy achterop, de ondergaande zon tegemoet...

De gouden tip voor dames die door dit artikel op het idee zijn gekomen: Ik sprak laatst iemand die er trots op was, de enige vrouwelijke leerling te zijn, die niet met meester Bent Branderup had geslapen! Het kost wel wat, zo'n opleiding, maar je krijgt dus wel waar voor je geld... Die vrouwelijke leerlingen, inmiddels BB instructeurs, zien het gewoon als investering, want eenmaal een diploma, dan gaan de prijzen fors omhoog. Het is me niet bekend of ze de zelfde service leveren. Het kan natuurlijk wél zo zijn dat de dame die er zo over opschepte, misschien door de meester gepasseerd is... En dat deze hele roddel niet waar is, maar het schept wel mooie dromen....

Tja, en in deze houding hoef ik natuurlijk al helemaal niks meer uit te leggen....
Spreekt natuurlijk eindeloos tot de verbeelding!
...

 

Ook buiten Nederland zijn leuke voorbeelden te vinden. Op de DVD van Klaus Hempling zie je jonge meisjes aandachtig luisteren naar wat de meester zegt. Hun idolisatie gaat duidelijk verder dan enkel paarden.

. .

 

EXTRA EXTRA: PARALELLI PAPPARRAZI:

Paralelli.eu heeft de hand weten te leggen op enkele bijna naakt foto's van uw favoriete NH idolen. Laat uw fantasie de vrije loop....

   

 

next

homenu